puppeteer issue on CentOs 7 problem after exactly 30 minutes

25
May 15, 2019, at 6:40 PM

i have a script that use node js and puppeteer, the script run wonderful on my windows 10 for as long as i dont close it from command line, when i`m using it .

on my VPS it is working for exactly 30 minute , i tried few times and all the time it is exactly 30 minutes, the node js is still functioning but no data is received after 30 minutes, i`m scraping web socket just for the info .

i have tried any args on launch but nothing is keep the connection alive.

Answer 1

update: i found out that the site im scraping is refreshing the page every 30 minutes and here is my problem , if any one have any idea how to bypass this issue i will be happy to ear :)

READ ALSO
Deploying a precompiled nodejs function to Azure Functions v2 Syncing 2 function triggers with payload size 317 bytes successful

Deploying a precompiled nodejs function to Azure Functions v2 Syncing 2 function triggers with payload size 317 bytes successful

I have created a Nodejs function app using Visual Studio Code and it runs successfully when I run it on VS Code but when I deploy to Azure portal I get following that syncing 2 function triggers when I have only one

30
unable to get the response in the res.json

unable to get the response in the res.json

I am trying to call sql module inside the sql module and push the second level module into the first level module array so that i can get the resultBut the i getting the null array in the output

17
Converting Cypress file into a more appropriate format for exporting

Converting Cypress file into a more appropriate format for exporting

I am struggling to put best practises into action, converting an existing file for Cypress testing into a more appropriate format for exporting and importing

14